Teddy Swims en Roxy Dekker op Top 40 Live: Het eerste concert van Qmusic

Teddy Swims en Roxy Dekker op Top 40 Live: Het eerste concert van Qmusic

Op vrijdag 14 maart 2025 vindt een uniek muziekevenement plaats in Rotterdam Ahoy: het eerste Qmusic Top 40 Live-concert. Verschillende populaire artiesten, waaronder Teddy Swims en Roxy Dekker, staan klaar om het publiek te vermaken met hun grootste hits. Daarnaast treden ook bekende Nederlandse acts op zoals Suzan & Freek, Yves Berendse en rapper Donnie, die samen voor een spectaculaire avond zorgen.

De line-up voor het concert is indrukwekkend, met daarnaast ook optredens van Kris Kross Amsterdam, Marco Schuitmaker, Chef’Special en Zoë Tauran. Voor muziekliefhebbers in Nederland belooft het een avond te worden vol variatie en energie.

Teddy Swims, een Amerikaanse zanger die vorig jaar internationaal doorbrak met zijn hit “Lose Control”, is een van de weinige internationale artiesten op het podium. Zijn diepe, soulvolle stem heeft wereldwijd miljoenen fans geraakt. Sinds zijn doorbraak heeft hij nog meer succes geboekt met nummers zoals “Bad Dreams” en “The Door”, die ook in de Nederlandse Top 40 stonden. Swims’ unieke mix van soul, pop en R&B maakt hem tot een publiekslieveling, en zijn optreden in Rotterdam wordt met veel enthousiasme tegemoet gezien.

Roxy Dekker, een rijzende ster in Nederland, zal naast hem schitteren. Ze heeft haar eigen stijl ontwikkeld, die een combinatie is van moderne pop en invloeden uit de elektronische muziek. Haar laatste singles hebben het goed gedaan op de Nederlandse radiostations, en ze wordt gezien als een van de grote talenten van dit moment.

Het concert in maart markeert een belangrijke mijlpaal voor Qmusic. Het is namelijk voor de eerste keer dat de populaire radiozender een liveconcert organiseert in het teken van de Nederlandse Top 40. Sinds Qmusic in 2019 de uitzending van de Nederlandse Top 40 overnam van Radio 538, heeft de zender veel succes geboekt met het bereiken van een breed publiek. Nu wil de zender deze populariteit verder uitbreiden door een live-evenement te organiseren dat zowel gevestigde artiesten als nieuw talent een podium biedt.

Het belooft een evenement te worden dat niet alleen muzikale diversiteit viert, maar ook de sterke band tussen artiesten en hun fans versterkt. Het concert in Rotterdam Ahoy biedt een unieke kans voor muziekliefhebbers om hun favoriete artiesten live te zien optreden en de hits die ze van de radio kennen in een levendige concertomgeving te ervaren.

Voor fans die graag aanwezig willen zijn bij dit speciale evenement, is er goed nieuws: vanaf vrijdag kunnen zij zich registreren voor de exclusieve voorverkoop. Deze start op donderdag 10 oktober om 10.00 uur. De reguliere kaartverkoop begint een dag later, en de kaarten zullen naar verwachting snel uitverkocht zijn, gezien de populariteit van de line-up.

Met een gevarieerd aanbod van artiesten en de belofte van een onvergetelijke avond, staat Qmusic Top 40 Live garant voor een spektakel dat het muzikale jaar van 2025 sterk zal aftrappen. Fans mogen dit niet missen, want het is de eerste keer dat Qmusic zo’n grootschalig live-evenement organiseert, en het belooft een avond te worden die de toon zet voor toekomstige edities

Nieuws